Wat doen we?

Indomi NV verstrekt leningen voor de financiering van uw aankoop, bouw of verbouwing van een woning of appartement. Hiervoor doet Indomi NV beroep op een onafhankelijke makelaar Assuritie BVBA.

Assuritie BVBA treedt voor Indomi NV op als tussenpersoon bij de totstandbrenging van uw leningsaanvraag.

Uw leningsaanvraag wordt door Assuritie voorgelegd aan Indomi NV waarna beslist wordt om de lening al dan niet te verstrekken.

Waar kan u terecht?

Assuritie BVBA
Genkersteenweg 304
3500 Hasselt
Tel. 011/22 77 18
Fax. 011/22 77 01
www.assuritie.be

headernew2

Onze troeven:

 • Voordelig krediet:
  U bent zeker van een vaste maandelijkse afbetaling waarvan de rentevoet niet stijgt. Bij deze voordelige lening horen ook lagere notariskosten: u betaalt maar de helft van het ereloon dat u bij een normale lening betaalt. Uw kapitaalaflossing, intrest en levensverzekeringspremie zijn trouwens ook fiscaal aftrekbaar, waardoor u straks minder belastingen betaalt.
 • Beperkte kosten:
  We handelen uw aanvraag vakkundig af en houden daarbij de kosten voor de schatting zo laag mogelijk.
 • Hulp bij premieaanvragen:
  Samen met u onderzoeken we of u in aanmerking komt voor extra premies en tussenkomsten. Zo worden energie- of milieubesparende ingrepen bijvoorbeeld beloond met een tegemoetkoming, en kunt u voor een aantal investeringen ook belastingvermindering krijgen. Wij leiden u vlot door de aanvragen.

Voor wie zijn wij er?

Iedereen kan aanspraak maken op deze sociale lening – er is géén maximale inkomensgrens. Al gelden er wel enkele voorwaarden:

 • U mag geen andere woning in volle eigendom of in vol vruchtgebruik hebben.
 • U leent het geld voor de bouw, aankoop of verbouwing van een huis of appartement dat u zélf volledig zult bewonen.
 • U koopt een bescheiden woonst, waarvan de maximale geschatte waarde binnen de normen van het Vlaamse Gewest ligt. Een expert doet die waardeschatting.